Sectors

La planxa metàl·lica plastificada (skinplate) i els acers inoxidables decoratius tenen un ampli espectre d’aplicació en molts sectors, a continuació es detallen algunes de les aplicacions més habituals.

Fabricació de panells

Fabricació de panells amb diferents nuclis aïllants entre dues planxes plastificades. Panells acústics, tallafocs, sales blanques, cambres frigorífiques, naus industrials.

Indústria naval

La planxa metàl·lica plastificada s’utilitza en el recobriment de parets en cabines i zones comuns, amb gran resistència a la corrosió marina.

Ascensors i muntacàrregues

La planxa metàl·lica plastificada s’utilitza com a recobriment decoratiu als ascensors, muntacàrregues, etc. Gran varietat d’acabats i textures.
Saber més

Indústria del fred i de la calor

D’ús habitual a sales frigorífiques , refrigeradors, estufes, cortines d’aire, etc.

Edificacions

Panells de l’estructura en sostres de gasolineres, oficines, façanes, oferint acabats d’alta qualitat i durabilitat.

Electrodomèstics, de línia blanca

La planxa metàl·lica plastificada s’utilitza com a recobriment en electrodomèstics de gamma blanca, inoxidable, etc.

Hostaleria

S’utilitza com a recobriment per a oferir una àmplia varietat d’acabats en mobiliari per a hostaleria, bufets, etc.

Maquinària industrial

Es fa servir com a recobriment de l’estructura de la maquinària. Ofereix una gran flexibilitat de colors i prestacions difícils d’igualar.

Electrònica de consum

La planxa metàl·lica plastificada (skinplate, xapa pre revestida) s’utilitza com a estructura metàl·lica exterior dels productes d’electrònica de consum.

Portes de seguretat i garatge

Es fa servir com acabat decoratiu de recobriment en portes de seguretat i garatges

Mobles industrials

La planxa metàl·lica plastificada s’utilitza com a estructura en la construcció de mobles industrials, així com per les seves prestatgeries i portes.

Altres sectors

La planxa metàl·lica plastificada s’utilitza en altres àmbits no descrits com en la fabricació de fonts d’aigua, il·luminació, cafeteres, piscines, etc.

Aplicacions decoratives acers inoxidables

Els diferents acabats d’acers inoxidables s’apliquen en àmbits com ascensors, vestíbuls, façanes, columnes, estacions, panells decoratius, etc.

Aplicacions industrials acers inoxidables

Els diferents acabats d’acers inoxidables s’apliquen en diversos àmbits com ara maquinària d’arts gràfiques, ensacadores, indústria de l’fred, pesadoras, etc.