El 1994 es va crear l’empresa JBG PLASTIC S.L., especialitzada en l’emmagatzematge, distribució i comercialització de productes pel sector metal·lúrgic, per a tot tipus d’aplicacions industrials, comercials i residencials.

El 2010 es crea l’empresa Bertran Acers Industrials S.L. (BAI) per, mitjançant una imatge renovada, abarcar àmbits nous d’actuació.

Els nostres principals productes són la xapa metàl·lica plastificada (Skinplate, pre-revestida) de l’empresa italiana LAMPRE i acers inoxidables decoratius texturats, anti-lliscants i passamans, de l’empresa alemanya STRUKTURMETALL.

Des de mitjans del 2013 també comercialitzem bobines de vinil per terres, de la firma Índia RESPONSIVE INDUSTRIES

El procés d’emmagatzematge dels productes es realitza seguint els màxims estàndards de seguretat i qualitat, garantint en tot moment el perfecte estat del material. Amb els nostres stocks, garantim un servei immediat als nostres client, per assegurar el no trencament de la producció, donant d’aquest manera un valor afegit a la cadena productiva.

Realitzem un esforç constant per aconseguir el màxim nivell de satisfacció dels nostres clients, aportant productes i solucions que converteixen els seus processos més àgils i econòmics.

La base de la nostra empresa és l’equip, format professionals, altament qualificats, que treballen amb entusiasme per a millorar dia a dia i donar un bon servei al client.

Fachada de la sede de Bertran Acers Industrials S.L.

Fachada de la sede de Bertran Acers Industrials S.L.