Sectors

La xapa metàl·lica plastificada (Skinplate) i els acers inoxidables decoratius tenen un ample espectre d’aplicació en molts sectors, a continuació es detallen algunes de les aplicacions més habituals.

Fabricació de panells

PanellFabricació de panells amb diferents nuclis aïllants entre dues xapes plastificades. Panells acústics, tallafocs, sales blanques, càmeres frigorífiques, naus industrials.

Ascensors i muntacàrregues

AscensorLa xapa metàl·lica plastificada s’utilitza com a recobriment decoratiu en ascensors, elevadors, muntacàrregues, etc.

Disposem de gran varietat d’acabats i textures.

Edificacions

EdificacionesCom a panells de l’estructura en sostres de benzineres, oficines, façanes, oferint acabats d’alta qualitat i durabilitat.

Hostaleria

HosteleriaS’utilitza com a recobriment decoratiu per a poder oferir força varietat d’acabats en mobiliari per a hostaleria, bufets, etc.

Electrònica de consum

Electrónica de consumoLa xapa metàl·lica plastificada s¡utilitza com estructura metàl·lica exterior dels productes d’electrònica de consum.

Mobles industrials

Muebles industrialesLa xapa metàl·lica plastificada s’utilitza com a estructura en la construcció de mobles industrials, estanteries i portes.

Tanques exteriors

Vallas y cercadosEn aquest cas és xapa bi-plastificada que s’utilitza com estructura a les tanques exteriors d’edificis de vivendes, empreses, etc.

Aplicacions decoratives acers inoxidables

Aplicacions decoratives acers inoxidablesEls diferents acabats dels acers inoxidables s’apliquen a diversos àmbits com ascensors, vestíbuls, façanes, columnes, estacions, panells decoratius, etc.

Indústria naval

Industria navalLa xapa metàl·lica plastificada s’utilitza com a recobriment de paret per a les cabines i zones comuns, amb gran resistència a la corrosió marina.

Indústria del fred i calor

Industria del frio y calorRecobriment estructural de càmeres frigorífiques, per l’interior i exterior. D’ús habitual a refrigeradors, neveres, congeladors, estufes, cortines d’aire, etc.

Electrodomèstics, línia blanca

ElectrodomésticosLa xapa metàl·lica plastificada s’utilitza com a recobriment d’electrodomèstics de gamma blanca, inoxidable, etc.

Maquinària industrial

Maquinaria industrialS’utilitza com a recobriment de l’estructura de la maquinària. Ofereix una gran flexibilitat de colors i prestacions difícils d’igualar.

Portes de seguretat i garatge

Puertas de seguridad y similaresS’utilitza com acabat decoratiu de recobriment a portes de seguretat i anti-incendi, gràcies a les nostres gammes ignífugues.

Altres sectors

Otros sectoresLa xapa metàl·lica plastificada s’utilitza en altres àmbits no descrits com fonts d’aigua, il·luminació, cafeteres, piscines, penjadors, retenidors de portes, etc.

Aplicacions industrials acers inoxidables

Aplicacions industrials acers inoxidablesEls diferents acabats dels acers inoxidables s’apliquen en diversos àmbits tals com maquinària d’arts gràfiques, pesadores, industria del fred, ensacadores, etc.

Inox antideslizante Vinilo para suelos ascensorista

Som representants de:

StrukturMetallLampre

Responsive