Productes

L’empresa Bertran Acers Industrials, està especialitzada en el magatzematge, distribució i comercializació de productes pel sector metalúrgic en tot tipus d’aplicacions.

Acers inoxidables texturats decoratius

Acers inoxidables: 5WL, 6WL, Leinen, Leder, Eisblume, Karo, Raute

Disposem de xapes amb gran varietat d’acabats en acers inoxidables llagrimats, decoratius, anti-lliscants, especials per a maquinària. Disponibles en acer inoxidable AISI 304 i també poden solicitar-se en acer inoxidable AISI 316 (segons models i formats).

 

Acer inoxidable anti-lliscant

5WL KS anti-lliscantXapa d’acer inoxidable anti-lliscant de fabricació alemanya que cumpleix amb la normativa DIN 51130 fins a R13. Disponible en gruixos fins a 6 mm en diferents acabats i formats.

Xapa metàl·lica plastificada “Skinplate”

Xapa metàl·lica plastificada LAMPRE

Disponible en format xapa o bobina. Format per un compost d’acer, amb baix contingut de carboni, zincat en calent per a conformació en fred, prer-revestit amb una capa de film termoplàstic de PVC i film de protecció transparent extraible. Disponible en acabats llisos, gofrats, acabats especials per a exteriors, acabats atòxics. El seu ús éshabitual en la producció de portes tallafocs, ascensors, etc.

Xapa metàl·lica plastificada especial

Xapa metàl·lica plastificada especial: Lamtop, Sanisteel, Colaminado

Les gammes de xapa plastificada Lamtop/Sanisteel/Colaminat són un salt qualitatiu en prestacions del PVC, amb característiques específiques per a cada gamma.

Passamans en Acer Inoxidable

PasamansDisposem de gran varietat de passamans d’alta qualitat fabricats en acer inoxidable AISI 304, també disponibles en acer inoxidable AISI 316.

Seient Inox plegable

seient inox plegable

Seients plegables d’acer inoxidable amb diferents acabats. Es poden integrar en una pared, per exemple en cabines d’ascensors.

Terres de vinil anti-bacterians i anti-lliscants

Suelos de vinilo

Subministrament de terres de vinil anti-bacterians i anti-lliscants d’àmplia aplicació en ascensors, passadissos, sales d’espera, botigues, pistes esportives, autobusos, autocars, trens hospitals, residències, escoles, indústries, terres tècnics, sales blanques, etc.

Productes més destacats

Xapa inoxidable 5WL (també AN5)

Gràcies al seu disseny, ofereixen una superfície de contacte reduïda, de manera que la capacitat de lliscament dels productes damunt de la xapa és més elevada.

Disponible en gruixos de 0.8mm , 1 mm , 1.5 mm.

Xapa inoxidable 6WL (també AN6)

Gracies al seu disseny, ofereixen una superfície de contacte reduïda, de manera que la capacitat de lliscament dels productes damunt de la xapa és més elevada.. Té un relleu més gran que la referència 5WL per aplicacions concretes.

Disponible en gruixos de 1 mm , 1.5 mm

Inox antideslizante Vinilo para suelos ascensorista

Som representants de:

StrukturMetallLampre

Responsive